torstai 6. kesäkuuta 2013

Kesää mennään!

"Pienien" teknisten ongelmien jälkeen kevään kuulumisia olkaa hyvät. Blogspotin kanssa ollaan neuvoteltu kuvien lataamisesta. Oppia ikä kaikki, nyt taas sujuu!

Nuoret oman kylän kehittäjinä- hankkeella on tältä keväältä takana vähän kaikenlaista. Alkukeväästä tavattiin kyläyhdistysten kanssa ja loppukeväästä nuorten ryhmien. Kiitos teille kaikille! Erityisesti Keiku ry, Savonlinnan 4H-yhdistys, Sulkavan nuokkari, Joroisten NUVA, Juvan NUVA sekä nuokkari ja Savonrannan koulu! On ollut ilo tavata toimeliaita nuoria!

Hanke oli mukana Suur-Savon 4H- piirin mestaruuskilpailuissa Otavassa 25.5. ja siellä kerättiin toivepuuhun taas ideoita oman kotiseudun uudistamiseksi nuorten tarpeita vastaamaan. Alla muutama kuva mukavista kilpailuista, joita sää suosi.


Mitä hankkeen kesään kuuluu?


Syksystä on tulossa kiireinen, joten tapahtumien suunnittelua ja toimintaryhmien kokoontumisia jatketaan kesän aikana. Luonnollisesti nuorilla on paljon puuhaa kesällä mutta yhteistyökumppaneiden kanssa pitäisi saada raamit kuntoon. Syksy startataan bänditapahtumilla ja nuorten illoilla. Tilaa kuitenkin on ja hanke on aina valmiina auttamaan, jos jollakin on ideoita Etelä-Savon kylien nuorten toimintojen kehittämiseksi. Sähköposti tulee perille osoitteeseen. etunimi.sukunimi@4h.fi ja muut yhteystiedot löytyvät hankkeen kotisivuilta osoitteesta www.nuoretomankylankehittajina.fi

Jos toimit etelä-savolaisessa kyläyhdistyksessä, olet järjestämässä kylätapahtumaa tai sinulla on ideoita omalle kylällesi muttet oikein tiedä, miten niitä voisi toteuttaa. Ole rohkeasti yhteydessä! Hankkeen tarkoituksena on auttaa kylien toimintojen kehittämisessä, kasata mielekkäitä yhteistyökumppaneita yhteen ja rakentaa uusia juttuja niin, että kylän aktiiveihin saadaan myös nuorta sukupolvea mukaan. Juttelen mielläni hankkeesta lisää puhelimitse tai sähköpostin välityksellä, joten eikun vaan yhteydenottoa tulemaan!

Niin ja Aurinkoista Kesää!

-Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti